March 24, 2018
You can use WP menu builder to build menus


LELAKI mengaku sebagai “Datuk Seri” yang didakwa memukul anggota RELA tempoh hari, hari ini disahkan positif dadah. Perkara itu disahkan melalui ujian saringan air kencing yang dikenakan terhadapnya.

Menurut Timbalan Ketua Polis Negara, Tan Sri Noor Rashid Ibrahim suspek berkenaan juga didapati memiliki satu rekod di bawah pengambilan dadah.

“Malah difahamkan juga urine datuk seri ini adalah positif dan kita akan ambil tindakan mengikut Akta Dadah Berbahaya,”

“Selain itu, kita juga akan melihat dan menyiasat lain-lain aspek Sekiranya ada kegiatan yang melanggar undang-undang,” katanya dalam satu sidang media hari ini.

Pihak polis juga katanya, turut menjalankan siasatan dan menyemak berkaitan gelaran Datuk Seri yang diterima oleh suspek.

Mengulas dakwaan tersebarnya gambar suspek berkenaan memiliki senjata api, beliau berkata sehingga kini pihak polis belum menerima sebarang laporan, namun jika saspek didapati memiliki senjata api tindakan sewajarnya akan diambil.

Katanya lagi jika seseorang itu memiliki lesen yang sah, untuk menjaga keselamatan diri tetapi dengan berbuat demikian boleh membahayakan keselamatan orang lain, budi bicara ketua polis negara boleh digunakan, lesen itu boleh ditarik balik.Source link

admin

No Comments

You must be logged in to post a comment.

Show Buttons
Hide Buttons