February 25, 2018
You can use WP menu builder to build menus


Wow!!! Hebatnya Si Wan Azizah ni. Dari mana dia belajar ilmu sedemikian rupa? Gamaknya hanya mereka yang istimewa sahaja yang memiliki kemampuan seperti Si Wan Azizah ni.

ATAU mungkin ianya merupakan satu kelebihan yang turut menjadi amalan puak Pakatan Haprak tu kot. Sebab ramai dikalangan mereka memang mahir menggunakan ilmu seperti Si Wan Azizah ni.

Bayangkan la. Mana pernah ada orang dalam dunia yang mampu bercakap dengan kerusi kosong kecuali dikalangan puak Pakatan Haprak tu sahaja yang boleh menggunakan ilmu tersebut.

Yang lebih malang ialah apabila bukan kerusi di pihak Kerajaan sahaja yang kosong. Tetapi kerusi dikalangan puak Pakatan Haprak tu juga memperlihatkan takde orang yang duduk. Kesian!

Tapi yang kelakarnya, puak Pakatan Haprak tu dok meroyan tak tentu arah dalam laman media sosial bercerita pasal takde orang di kerusi Kerajaan. Yang dekat tempat diorang sendiri, tak nak pulak diorang komen.

Nampak sangat ketunggulan kayu Si Wan Azizah ni semakin kian terserlah sehingga pemimpin puak Pakatan Haprak seperti Lim Kit Siang dan Muhyiddin Yassin pun tak sanggup nak dengar dia membebel tak tentu arah!!!
Source link

admin

No Comments

You must be logged in to post a comment.

Show Buttons
Hide Buttons