March 20, 2018
You can use WP menu builder to build menus


Hahaha!!! Akhirnya kesombongan Si Tokong DAPigs ni berjaya dipecahkan apabila dia terpaksa merayu bantuan dari Kerajaan Barisan Nasional yang selama ini dikutuk dan diperlekehkan.

Semuanya akibat keangkuhan dan kesombongan yang dipamerkan oleh Si Lim Guan Eng yang kerap kali mendabik dada membanggakan dirinya mentadbir Rejim DAPigs Pulau Pinang.

Selama ini, Si Lim Guan Eng sering kali mendakwa kononnya dia berjaya mentadbir Rejim Pulau Pinang tanpa meminta sebarang bantuan dari Kerajaan Pusat pimpinan Barisan Nasional.

Tambah memalukan ialah apabila Si Lim Guan Eng tu tampil memperlekehkan pentadbiran Rejim PAS di Kelantan kerana mendakwa parti itu gagal menyelesaikan isu banjir sebelum ini.

Tapi Guan Eng terlupa, keangkuhan dan kesombongannya selama hari ini telah dibalas secara tunai apabila Pulau Pinang hari ini sedang menghadapi banjir kilat yang paling buruk.

Kata Si Guan Eng, dia terpaksa meminta bantuan dari ATM dengan menghubungi YAB Timbalan Perdana Menteri pada jam 3.30 pagi tadi untuk menghadapi keadaan yang semakin buruk.

“Saya berjaya menghubungi Timbalan Perdana Menteri bagi mendapatkan bantuan. Terima kasih kerana jawab panggilan saya hampir jam 3.30 pagi.

“Keadaan semakin genting. Air masih naik, angin masih kuat, air naik antara tiga hingga 3.6 meter melepasi bumbung di Pulau Pinang. Pusat pemindahan tiada bekalan elektrik. Pulau Pinang terpaksa minta bantuan ATM,” katanya dalam kenyataan, pagi tadi.

Secara kesimpulannya, kini rakyat Pulau Pinang sedang menghadapi khifarah dari tuhan akibat kesombongan dan keangkuhan yang sering ditonjolkan oleh Si Lim Guan Eng itu selama hari ini.
Source link

admin

No Comments

You must be logged in to post a comment.

Show Buttons
Hide Buttons