March 19, 2018
You can use WP menu builder to build menus


Hahaha! Tak sangka sampai tahap meroyan macam orang hilang akal Si Tipah Koyak ni bila YB Khairy Jamaluddin mendedahkan satu pembohongan yang tersebar dilaman media sosial.

Antara lain, Si Tipah Koyak tu mendakwa, Ketua Pemuda UMNO itu cuba nak mengalihkan perhatian dengan mendedahkan pembohongan yang telah dilakukan oleh puak Pakatan Haprak tu.

Kata Si Tipah Koyak, isunya adalah mengenai kenapa pihak Kerajaan Barisan Nasional menarik balik khidmat pengawal peribadi Unit Tindakan Khas (UTK) Tun Mahathir sebelum ini.

“Ini adalah cubaan telus dan memalukan untuk mengalih perhatian daripada isu sebenar,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

“Khairy sepatutnya fokus mengapa kerajaan Barisan Nasional (BN) menamatkan perkhidmatan keselamatan yang disediakan kepada bekas perdana menteri.

“Adakah keselamatan beliau tidak penting kepada kerajaan, hanya kerana beliau kini seorang pengkritik kerajaan yang lantang bersuara.”

Namun jika dilihat dari satu sudut, Si Tipah Koyak tu yang sebenarnya cuba nak mengalihkan perhatian rakyat dari dakyah pembohongan yang sudah menjadi kebiasaan puak Pakatan.

Bahkan tindakan Si Tipah Koyak tu seolah – olah cuab nak menghalalkan pembohongan dan penipuan terus berleluasa didalam media sosial hanya semata – mata untuk mengelirukan rakyat.

Tapi, tak pelik la kalau Si Tipah Koyak tu marah tak tentu arah bila YB Khairy Jamaluddin mendedahkan pembohongan yang dilakukan. Sebab selama hari ini, memang itu pun kerja puak Pakatan Haprak tu. Maka sebab itu penyokong diorang pun senang kena kencing!!!
Source link

admin

No Comments

You must be logged in to post a comment.

Show Buttons
Hide Buttons