March 20, 2018
You can use WP menu builder to build menus


Dalam kunjungan sehari Perdana Menteri, DS Najib Tun Razak ke Pulau Pinang hari ini, beliau telah mengadakan mesyuarat isu bencana banjir di Pejabat Daerah dan Tanah, Seberang Prai Tengah (SPT) pada pukul 10.30 pagi tadi.

Turut hadir adalah Setiausaha Kerajaan Negeri, DS Farizan Darus, Exco Belia & Sukan, Pembangunan Wanita, Keluarga dan Komuniti, Chong Eng yang juga ADUN Padang Lalang, ADUN Sungai Puyu yang juga EXCO negeri Phee Boon Poh, Ahli Parlimen (MP) Bukit Mertajam, Steven Sim Chee Keong dan MP Permatang Pauh merangkap Ketua Pembangkang Parlimen Malaysia, DS Dr Wan Azizah Wan Ismail.

Mesyuarat ini diadakan secara tertutup yang merupakan Mesyuarat Majlis Keselamatan Negara (MKN). Persoalannya, kenapakah Betty Chew, isteri Ketua Menteri Pulau Pinang turut berada di dalam mesyuarat tertutup MKN? Siapakah Betty Chew di dalam pentadbiran negeri? Adakah Betty Chew mewakili kontraktor dan pemaju di Pulau Pinang?

Untuk rekod, MP DAP Taiping, Nga Kor Ming pernah membuat fitnah dan kemudiannya meminta maaf kerana memfitnah DS Rosmah Mansor mempengerusikan mesyuarat kabinet. Baca di sini.Source link

admin

No Comments

You must be logged in to post a comment.

Show Buttons
Hide Buttons