March 24, 2018
You can use WP menu builder to build menus


  1. Siapa kata Shamsida Tahrin isteri Azmin Ali tidak pernah campur tangan urusan kerja Azmin Ali Menteri Besar Selangor? Malah Shamsida boleh membaca dokumen rahsia milik kerajaan serta membelanjakan peruntukan anak syarikat Kerajaan Negeri Selangor, Permodalan Negeri Selangor Berhad (PNSB) untuk NGO PEKAWANIS yang dipengerusikan oleh Shamsida. 
  2. Selalu kita melihat pembangkang memerli segala gerak kerja Datin Seri Rosmah Mansur yang menjadi Yang Dipertua Badan Amal dan Kebajikan Tenaga Isteri-Isteri Menteri dan Timbalan Menteri (Bakti) dalam menaungi pelbagai program seperti PERMATA dan lain-lain lagi. 
  3. Dulu Azmin dikatakan sanggup beri isterinya Shamsida kepada bosnya Anwar Ibrahim malah anaknya Afifah dikatakan anak Anwar. Begitulah Azmin sanggup lakukan apa sahaja untuk bosnya. Kita lihat siapa Shamsidar?


Shamsida menggunakan anak syarikat Kerajaan Negeri Selangor PNSB untuk melaksanakan kerja-kerja PEKAWANIS, pastinya ia adalah arahan Azmin Ali kerana kuasa ini hanya kuasa MB Selangor. Ia bukan wang NGO Pekawanis.Ini bukan campur tangan
kuasa dari Azmin Ali MB ke?


Shamsida siap boleh baca dokumen draf Bajet 2018 lagi. Dokumen yang sepatutnya hanya
untuk MB.


Isteri tukang lapor segala kerja suami. Mesti nak dengar cakap isteri ni kalau cara macam ini.


siapa kata Shamsida tidak pandai bergaya dengan Handbag Chanel berjenama dan mahal purata harga RM8000 hingga RM20k?
Inilah Mira Azmin kekasih Syed Saddiq Ketua Armada PPBM. Siapa kata dia tak pandai bergaya dengan Handbag jenama Chanel harga RM5k ke 20k macam Shamsidar emak dia juga. Syed Saddiq terpikat kerana target pak jemin sebagai PM Pakatan Harapan. Lelaki tu pakcik dia nama Johan Taharin kaya raya projek Selangor, beli tanah dll.


Anak Azmin tak payah cakaplah. semua tahu

SUMBER MAKLUMAT  DARI

MASTER DEDAHSource link

admin

No Comments

You must be logged in to post a comment.

Show Buttons
Hide Buttons