February 25, 2018
You can use WP menu builder to build menus


Agak kelakar apabila sayap parti cauvinism DAP, Wanita dan Pemuda membuat laporan polis hanya kerana DAP merasa terhina Lim Kit Siang dipanggil Maharaja oleh Ketua Wanita UMNO, DS Shahrizat Jalil.

Alasan yang diberikan oleh jurucakap kumpulan berkenaan, Syerleena Abdul Rashid, sebab musabab laporan polis dibuat adalah, menggalakkan ucapan kebencian dan menggalakkan ketaksuban. Bodoh punya pemimpin DAP.

Selama ini apa yang tidak mereka gelar Perdana Menteri, perompak, penyamun dan sebagainya. Mereka juga lupa Ahli Parlimen Taiping, Nga Kor Ming pernah mengelarkan Menteri Besar Perak DS Zambry Abdul Kadir ‘hitam metalik’ dan ‘Melayu Pukimak’, kenapa tiada tindakan daripada kumpulan ini?

Apabila pemimpin numero uno mereka dipanggil Maharaja, mereka menjadi dayus, pengecut dan hati tisu dengan membuat laporan polis. Inilah parti yang sering melaungkan kebebasan bersuara? My ass! Mana perginya Red Bean Army (RBA) yang menjadi kesatria maya DAP selama ini?

Telor sudah disedut masuk ke dalam kerandut kah untuk takut berhadapan kami di alam maya? Bersembunyi di sebalik polis? Sepatutnya DS Shahrizat memanggil Lim Kit Siang sebagai ‘Dinasour’ dan bukan ‘Maharaja’. DAP is such a pussy. Meow … meow …Source link

admin

No Comments

You must be logged in to post a comment.

Show Buttons
Hide Buttons