March 24, 2018
You can use WP menu builder to build menus


KUALA LUMPUR 8 Dis.- Ketua Diaspora Hamas, Dr. Maher Salah serta delegasinya telah mengadakan kunjungan hormat ke atas Timbalan Yang Dipertua Dewan Rakyat, Datuk Seri Dr. Ronald Kiandee di Bangunan Parlimen di sini hari ini.

Dr. Maher dan delegasi beliau termasuk Ketua Perhubungan Islam dan Arab, Izzat Rishaq dan Ahli Kepimpinan Politik Hamas, Usamah Hamdan tiba di Bilik Jawatankuasa 2 di bangunan ini kira-kira pukul 9 pagi.


Sebelum ini, delegasi Hamas, Palestin itu telah menghadiri majlis perasmian Perhimpunan Agung UMNO 2017 sekali gus turut mendengar ucapan dasar yang disampaikan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak semalam di Dewan Merdeka, Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) di sini.


Kesemua delegasi yang terdiri daripada tujuh anggota itu menghadiri mesyuarat selama 20 minit bersama Dr. Ronald dan beberapa wakil Malaysia bagi membincangkan isu kenyataan Presiden Amerika Syarikat (AS), Donald Trump yang mengiktiraf secara rasmi Baitulmaqdis sebagai ibu negara Israel. – UTUSAN ONLINESource link

admin

No Comments

You must be logged in to post a comment.

Show Buttons
Hide Buttons