February 18, 2018
You can use WP menu builder to build menus


Agak menghairankan juga apabila Presiden parti Ternakan DAPigs yang selama ini dikenali sebagai seorang Pelawak Jalanan tiba – tiba boleh berubah menjadi terlalu emosional tak tentu arah.

Tapi yang peliknya, tidak pula dinyatakan kenapa Si Mat Sabu tu meroyan dan cuba memberikan peringatan secara terbuka kepada YAB Perdana Menteri dalam satu kenyataan baru – baru ini.

Namun, apa yang menarik ialah apabila ‘peringatan’ yang dibuat oleh Si Mat Sabu tu seolah – olah memberi gambaran yang dia mengambil berat terhadap keadaan ekonomi di Malaysia.

Antara lain, Si Mat Sabu tu memberikan peringatan agar YAB Perdana Menteri tidak mengeluarkan kenyataan jelik yang boleh menghancurkan demokrasi yang diamalkan di Malaysia.

“Bagi Malaysia yang mengamalkan fahaman demokrasi dan raja berperlembagaan, siapa yang dapat majoriti lebih maka merekalah yang akan membentuk kerajaan.

“Umno sendiri pun tak pernah bentuk kerajaan bersendirian, sebaliknya mereka bersama gabungan dengan 12 parti lain,” katanya.

Ironiknya, sejak bila pulak Presiden parti Ternakan DAPigs tu sibuk mengambil berat terhadap perkembangan ekonomi dan pelaburan di Malaysia yang dipimpin oleh YAB Perdana Menteri?

Bukan ke selama ini puak – puak Pakatan Haprak tu sering kali membuat dakwaan kononnya ekonomi Negara pada ketika ini kian merundum dan Malaysia bakal bankrap dibawah YAB Perdana Menteri?

Jadi, kenapa pulak dia risau sekiranya kenyataan yang dibuat boleh menggugat keadaan ekonomi Negara sedangkan puak Pakatan tu selalu berkempen menjahanamkan ekonomi Negara?

Pokok pangkalnya, dakwaan yang sering kali dijadikan bahan jajaan Politik Longkang puak Pakatan Haprak tu yang membuatkan pelabur asing berwaspada untuk melabur di Malaysia dan menjahanamkan ekonomi Negara secara terbuka!!!
Source link

admin

No Comments

You must be logged in to post a comment.

Show Buttons
Hide Buttons