February 18, 2018
You can use WP menu builder to build menus


Rejim DAPigs Pulau Pinang mengganas lagi, kali ini giliran Restoran Wan Hashim Seafood pula menjadi mangsa apabila sekumpulan kakitangan daripada MPSP merobohkan restoran itu pagi semalam.

Restoran yang sebelum ini indah bercahaya menghidupkan suasana di taman tersebut pada kini sudah tiada lagi dan Amat dirindui masakan serta pelbagai menu menarik buat pelanggan.

Gambar sebelum restoran dirobohkan

“Pagi tadi pihak berkuasa MPSP telah meroboh binaan restoran ini kerana atas kesalahan menjalankan perniagaan di premis kediaman dan menambah binaan tanpa kebenaran pihak PBT.

“Moga pemiliknya tabah hadapi dugaan ini. Rezeki di muka bumi Allah ini luas boleh lagi diterokai,” lapor laman Facebook tersebut.

Sebagai rekod, sejak Rejim DAPigs pimpinan Lim Guan Eng memerintah, sudah banyak restoran dan gerai makan orang Melayu yang dipaksa tutup serta dirobohkan oleh pihak PBT.

Malah bukan setakat itu sahaja. Sebaliknya, kawasan perumahan dan perkampungan orang Melayu juga turut menjadi mangsa kezaliman serta kerakusan pemimpin Rejim DAPigs Pulau Pinang.

Tambah menarik lagi ialah apabila pihak penguasa Rejim DAPigs pimpinan Guan Eng sering kali tampil dengan pelbagai alasan Retorik bagi menutup kezaliman dan penindasan yang telah dilakukan terhadap rakyat Pulau Pinang selama mereka memerintah!!!
Source link

admin

No Comments

You must be logged in to post a comment.

Show Buttons
Hide Buttons