February 23, 2018
You can use WP menu builder to build menus


Walaupun sehingga kini, tidak ada satu buktipun yang dapat dikemukakan oleh pembangkang bagi menunjukkan terdapat unsur jenayah di dalam 1MDB atau wang 1MDB dicuri, mereka bijak menggunakan persepsi untuk menyalahkan 1MDB untuk apa sahaja yang berlaku di Malaysia.

Terbaru, terdapat artikel yang menyalahkan 1MDB mengenai isu FELDA yang bertajuk “Felda scandal being used to divert attention from 1MDB, says Isa Samad’s former aide”. Baca di sini

Paling menarik kenyataan ini dikeluarkan oleh Ahli Majlis Tertinggi PPBM, Zahid Mat Arip. Adakah orang ini layak mengeluarkan kenyataan mengenai FELDA sedangkan beliau sendiri bergelumang dengan tahi?

Bagi pembangkang adalah senang menipu Rakyat Malaysia dengan isu 1MDB. Ini disebabkan macai pembangkang yang ada malas berfikir. Guna 1MDB untuk mengalihkan perhatian walaupun pemimpin mereka ditahan kerana rasuah dan pengecut untuk menghadiri perbicaraan.

Kalau tidak percaya mari kita lihat berapa banyak kenyataan pemimpin pembangkang yang yang menggunakan 1MDB sebagai alasan unyuk menutup jenayah yang mereka lakukan.

1. Penang graft cases ‘aimed at diverting attention from 1MDB’. Baca di sini
2. BMF, forex scandals to ‘divert attention’ from 1MDB, says Dr M’s lawyer. Baca di sini.
3. MALAYSIA CORRUPTOIN ARRESTS A BID TO DIVERT ATTENTION FROM 1MDB. Baca di sini.
4. ‘Chinese targeted to divert attention from 1MDB’. Baca di sini.
5. Dr Mahathir: Red shirt rally held to divert attention from 1MDB. Baca di sini.
6. Najib using political funding reforms to divert focus from 1MDB probe, DAP says. Baca di sini

Percaya dan yakinlah sekiranya selepas ini sekiranya didapati Betty Chew mengandung, semua itu adalah salah 1MDB dan bukannya Joseph Lim Guan Eng. Ho Ho Ho.Source link

admin

No Comments

You must be logged in to post a comment.

Show Buttons
Hide Buttons