April 21, 2018
You can use WP menu builder to build menus


PENJELASAN :

Pihak Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) memperjelaskan dakwaan bahawa maklumat dan simpanan ahli KWSP terjejas berikutan kebakaran di  bangunan KWSP cawangan Petaling Jaya sepertimana yang hangat diperkatakan di media sosial.

Sumber gambar :Facebook

Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) mengumumkan bahawa cawangan dan pejabat Petaling Jaya telah ditutup buat sementara waktu sehingga diumumkan kelak berikutan kejadian kebakaran di bangunan tersebut.

Kami ingin memberi jaminan kepada ahli bahawa integriti maklumat dan simpanan ahli tidak terjejas. Kami akan sentiasa memantau situasi dan akan memaklumkan sebarang perkembangan setelah operasi cawangan dibuka semula.

Ahli dan majikan yang ingin menjalankan sebarang transaksi dengan KWSP dinasihatkan untuk menghubungi atau mengunjungi cawangan KWSP terdekat yang terletak di ibu pejabat KWSP Jalan Raja Laut. Selain itu, ahli boleh menghubungi Pusat Pengurusan Pelanggan KWSP di 03-8922 6000 atau menghantar pertanyaan melalui lamanweb myEPF di http://enquiry.kwsp.gov.my.

SUMBER : 

Laman Facebook Rasmi Kumpulan Wang Simpanan PekerjaSource link

admin

No Comments

You must be logged in to post a comment.

Show Buttons
Hide Buttons