March 23, 2018
You can use WP menu builder to build menus


Selama hari ini, Si Azmin Ali tu kerap mendabik dada membanggakan diri kononnya dia seorang pemimpin yang hebat. Tapi hakikatnya, Si Azmin Ali tu hanya sekadar Pelawak ditepi longkang je.

Si Azmin Ali tu lupa bahawa kedudukan yang dimilikinya hari ini adalah kerana dia disokong oleh PAS. Tapi dek kerana keangkuhan Si Azmin Ali tu telah mengatasi kewarasan akal fikirannya.

Bak kata peribahasa orang putih, “When the Balls is Bigger then the Head”, atau jika diterjemahkan dalam bahasa Melayu, bila Buah Kerandut tu lebih besar dari Kepala Otak.

Jika sebelum ini, Si Azmin Ali tu sering membanggakan diri kononnya dia seorang pemimpin yang ‘Peduli Rakyat’. Tapi hakikatnya, dia telah mengkhianati kepercayaan yang diberikan oleh rakyat.

Kalau betul Si Azmin Ali tu seorang pemimpin yang ‘Peduli Rakyat’, kenapa dia bertindak kejam dan zalim terhadap wakil rakyat dari parti PAS sehingga tahap dibekukan peruntukan mereka?

Adakah motif Si Azmin berbuat demikian hanya untuk mempertahankan kepentingan peribadinya atau PKR, atau, sebenarnya dia akur pada strategi besar Pakatan Haprak bagi menjahanamkan PAS?

Atau, adakah Azmin mahu membuat persiapan awal untuk “memusnahkan” PAS kerana sudah tidak lagi menganggap PAS Selangor sebagai rakan kongsi dalam pentadbiran negeri itu?

Pokok pangkalnya, dalam hal ini, PAS yang harus dipersalahkan kerana kebodohan mereka memberi kepercayaan kepada seorang pemimpin Khianat seperti Si Azmin Ali ni kuasa. Penyudahnya, rakyat juga yang terpaksa hidup sengsara!!!
Source link

admin

No Comments

You must be logged in to post a comment.

Show Buttons
Hide Buttons