March 23, 2018
You can use WP menu builder to build menus


Takde hal la kalau setakat dia nak bertanding dibawah logo DAPigs. Setidak – tidaknya, dia berani membuktikan bahawa selama hari ini dia telah menipu dirinya sendiri secara terang – terangan.

Tun Mahathir tidak bersalah kepada mana – mana pihak apabila sebelum ini dia membuat tuduhan terbuka terhadap DAPigs dan melabelkan parti itu sebagai sebuah parti Ultra Chauvanis.

Selama dia memerintah dan sebelum dia dapat menjadi Perdana Menteri, Tun Mahathir telah menipu dirinya sendiri dengan dakwaan kononnya DAPigs merupakan punca Tragedi 13 Mei 1969.

Jadi, bekas Perdana Menteri itu hanya menipu dirinya sendiri. Kenapa pulak dia perlu dipersalahkan dan didakwa cuba menipu rakyat berhubung dasar perjuangan Politik DAPigs tu?

Sepatutnya bekas Perdana Menteri itu perlu dipuji setinggi langit kerana dia berani mengakui kesilapan yang telah dilakukannya. Dia berani mengaku bahawa dia telah menipu dirinya sendiri.

Oleh kerana keberaniannya itu membuatkan rakyat tak perlu hairan kenapa dia sanggup bertanding menggunakan logo DAPigs, sebuah parti yang menjadi Musuh Utamanya sebelum ini.

Demi kerana mahukan kuasa, maka apa sahaja sanggup dilakukan. Termasuklah menggunakan DAPigs sebagai platform bagi memenuhi kehendak serta kepentingan peribadinya.

Walaupun pada hakikatnya, kenyataan Tun Mahathir itu hanya sekadar alasan untuk menagih simpati dari kalangan rakyat dengan memberikan gambaran kononnya dia menjadi Mangsa RoS.

Padahal, semua orang sedia maklum, kebarangkalian PPBM dibatalkan atau tidak diluluskan oleh RoS adalah kerana parti itu sendiri yang melanggar perlembagaan. Bukannya salah RoS seperti mana yang didakwa selama hari ini!!!
Source link

admin

No Comments

You must be logged in to post a comment.

Show Buttons
Hide Buttons