March 23, 2018
You can use WP menu builder to build menus


Bila dah bekerja dengan DAPigs, maka cara berfikir pun mesti kena ikut gaya Tokong Kit Siang dan Maharaja Guan Eng. Kalau tidak, sudah pasti mereka yang jadi pengikut akan ketinggalan.

Nak pulak bila semakin dekat dengan Pilihan Raya Umum ke 14 ni. Maka makin sibuk la mereka menjaja fitnah dan menyusun propaganda supaya rakyat percaya dengan tipu muslihat mereka!

Sekarang, Tun M dakwa PRU14 akan jadi pilihan raya terburuk dalam sejarah Malaysia. Walhal taktik ‘Pilihan Raya Terkotor’ dalam sejarah ni dah wujud sejak tahun 1990-an dulu oleh DAPigs.

Dakwaan ni adalah skrip propaganda DAPigs dalam setiap kali PRU untuk memanipulasi semua perkara yang dibuat oleh Kerajaan dengan memberikan gambaran buruk kepada rakyat secara umum.

DAPigs terpaksa mempergunakan Tun Mahathir, sebab mereka tahu PPBM takde sokongan, Pakatan pun sedang dilanda pelbagai masalah. Jadi, bagaimana diorang nak menang besar dalam PRU ke-14?

Kalau benarlah dakwaan kononnya PRU ke- 12 yang lalu adalah yang ‘Terburuk Dalam Sejarah’, macam Pakatan boleh menang di Kedah, Penang, Selangor, Kelantan dan Terengganu?

Dan kalau benarlah PRU13 ‘terburuk dalam sejarah’, macam mana pula puak Pakatan Haprak tu boleh kekalkan kemenangan di Selangor, Penang dan Kelantan dengan bantuan jentera PAS?

Secara tidak lansung, strategi DAPigs tu kini menjadi senjata utama puak Pakatan Haprak untuk mengelirukan rakyat supaya semua yang berlaku pada mereka nanti salah Kerajaan semata – mata. DAPigs ingat rakyat Malaysia ni semuanya jenis senang kena tipu macam Pencacai mereka diperingkat bawahan gamaknya!!!
Source link

admin

No Comments

You must be logged in to post a comment.

Show Buttons
Hide Buttons