April 19, 2018
You can use WP menu builder to build menus


Biar betul laporan yang diterima semalam. Katanya, kebanyakan calon PKR tu hanya menawarkan diri untuk bertanding PRU yang akan datang semata – mata kerana nak duit peruntukan.

Menurut satu sumber, ada beberapa orang pemimpin parti itu diperingkat Cabang hanya menawarkan diri untuk mendapatkan peruntukan dari pucuk pimpinan parti demi kepentingan peribadi.

Malah katanya, pemimpin tersebut sendiri mengakui yang mereka sukar untuk menang dalam Pilihan Raya Umum akan datang tetapi masih mahu menawarkan diri sebagai calon mewakili parti.

“Kebanyakkan calon ni setakat nak duit peruntukan dari pucuk pimpinan parti sedangkan dalam masa yang sama diorang tau yang diorang tak boleh menang.

“Kalau pucuk pimpinan bagi mereka RM 100 ribu, yang digunakan hanya sebanyak RM 40 ribu sahaja manakala selebihnya mereka masuk dalam poket sendiri,” jelas sumber tersebut.

Kalau betul laporan yang diterima, maka tak perlu la orang setempat mengundi calon yang mewakili PKR ni. Belum pun diorang jadi wakil rakyat, dah pandai nak menipu dan songlap duit parti secara terbuka.

Bahkan tak hairan juga jika perkara sedemikian berlaku sebab sekarang ni pun kita boleh lihat sendiri gelagar wakil rakyat PKR ni. Satu hapah kerja pun diorang tak buat untuk rakyat. Bila nak dekat Pilihan Raya Umum baru nampak batang hidung diorang!!!
Source link

admin

No Comments

You must be logged in to post a comment.

Show Buttons
Hide Buttons