April 19, 2018
You can use WP menu builder to build menus


Bila Otak Bersarang DAPigs
Maka muncul la watak yang sengaja tunjuk BIADAP macam ni!!!

Seorang wanita sengaja menimbulkan provokasi dengan memakai pakaian seksi menampakan bahagian kaki hingga ke peha dan memuat naik gambar tersebut melalui akaun Facebook miliknya dengan menganggap pihak masjid tidak mesra pengunjung.

Melalui screen shot yang tular di media sosial melihatkan aktivis feminisme yang dikenali sebagai Mariam Lee sengaja melakukan perkara yang tidak beradab sedemikian di dalam kawasan Masjid Negara, semalam.

Dia juga turut membandingkan keadaan di Jogjakarta tidak sama seperti di Malaysia yang bebas dan tidak dihalau dari kawasan berkenaan.

Tindakannya itu turut mendapat perhatian daripada Presiden Pertubuhan Gabungan Wanita Antarabangsa bagi Institusi Keluarga dan Pendidikan Berkualiti (WAFIQ), Prof Madya Dr. Rafidah Hanim Mokhtar selain mendapat komen-komen yang negatif dari netizen di media sosial.

“Semata-mata untuk membuktikan agama suka menghukum? Jika kita sudah tahu peraturan, adab yang digariskan, kenapa perlu sengaja melanggar peraturan yang telah digariskan sejak dari awal, kemudian menuduh masjid tidak mesra, tidak berdakwah?

“Memprovokasi, menimbulkan kemarahan orang ramai, kemudian membentak orang yang menegur sebagai menghukum, membawa “victim mindset” sudah menjadi modus operandi feminist yang memualkan,” ujar beliau melalui akaun Facebook miliknya.
Source link

admin

No Comments

You must be logged in to post a comment.

Show Buttons
Hide Buttons