April 20, 2018
You can use WP menu builder to build menus


Kalau menyalak dalam laman media sosial sebaik sahaja SPR buat pengumuman mengenai tarikh pembuangan undi, bukan main lagi puak Pakatan Haprak ni memaki hamun tak tentu arah.

Padahal, Kerajaan hari ini membuat pengumuman, pada tarikh 9 Mei nanti, seluruh Negara akan diberikan cuti pelepasan umum bagi memudahkan proses Pilihan Raya dijalankan dengan baik.

Tapi lain pulak yang dilakukan oleh Si Menteri Besar Selangor yang cuba nak berlagak Alim tu. Dia kelihatan teragak – agak nak memberikan cuti pelepasan umum kepada rakyat di Selangor.

Alasan yang diberikan oleh Si Azmin Ali, tindakan SPR mengumumkan tarikh 9 Mei itu sebagai satu tindakan yang tidak bertanggungjawab dan cuba menyukarkan rakyat keluar mengundi.

Malah, kata Si Azmin, dia perlu berbincang dan membuat semakan dengan Penasihat Undang – Undang terlebih dahulu bagi melihat keperluan memberikan cuti pelepasan umum pada tarikh tersebut.

Dari sudut mana sekali pun, kenyataan Si Azmin Ali tu menunjukkan yang dia sengaja nak menyukarkan keadaan sedangkan dia sendiri tahu bahawa pemberian cuti pelepasan am tu dibawah bidang kuasa dia sendiri.

Tapi, macam yang kita jelaskan sebelum ini. Si Azmin Ali tu bukan la BODOH atau BONGOK sangat. Tak masuk akal kalau dia tak tau mengenai perkara tersebut. Tinggal lagi, dia saja je berlakon macam orang terencat akal untuk memburukkan SPR secara terbuka!!!
Source link

admin

No Comments

You must be logged in to post a comment.

Show Buttons
Hide Buttons