April 19, 2018
You can use WP menu builder to build menus


Dua tiga hari lepas, bukan main lagi puak Pakatan Haprak tu memuji tindakan Si Azmin Ali memulangkan kunci kenderaan rasmi yang digunakan sewaktu dia menjadi Menteri Besar Selangor.

Tapi hakikatnya, tindakan yang dilakukan oleh Si Azmin Ali tu bukannya sebab dia tak faham sistem Perlembagaan Negara. Bukan juga kerana dia BONGOK ataupun sudah hilang akal.

Sebaliknya, apa yang dilakukan oleh Si Azmin Ali tu hanya sekadar ‘Gimik’ untuk meraih publisiti murahan bertaraf longkang yang biasa diamalkan semenjak dia menjadi Menteri Besar.

Sebelum ini pun Si Azmin Ali tu pernah buat benda yang hampir serupa sewaktu mula – mula menjawat jawatan sebagai Menteri Besar. Dia pernah buat gimik terjun dalam longkang depan orang ramai.

Malah Si Azmin Ali tu pun pernah juga berpura – pura membasuh kain dan mendakwa Mangsa Banjir yang dibantunya ketika itu ‘Terharu’ dengan tindakan ‘Luhur’ yang ditonjolkannya.

Bahkan, wayang Politik Longkang Si Azmin Ali ni juga pernah memperdayakan kepimpinan PKR sewaktu perlaksanaan agenda Langkah Kajang dengan menampilkan “Watak Suci” dirinya menyokong gerakan tersebut.

Tapi dalam masa yang sama, Si Azmin Ali ni pandai menyusun strategi secara tersembunyi dengan PAS untuk mencantas Wan Azizah bagi membolehkan dia menjawat jawatan Menteri Besar selepas berjaya ‘membunuh’ karier Politik Khalid Ibrahim!!!

PS: Azmin Ali pernah ‘Wayang’ nak bertanding di Parlimen Pekan dan berdepan dengan Datuk Seri Najib. Tapi akhirnya, kecut juga buah kerandut dia!!!
Source link

admin

No Comments

You must be logged in to post a comment.

Show Buttons
Hide Buttons