April 20, 2018
You can use WP menu builder to build menus


Nampak gayanya, PPBM sekarang ni bukan sahaja berada dalam keadaan yang sangat terdesak, malah mereka sedang berusaha sedaya upaya untuk menutup kemaluan yang telah terdedah kepada orang ramai.


Jika sebelum ini, parti itu sibuk mendabik dada membuat dakwaan kononnya mereka mampu untuk menggantikan UMNO dan menjadikan Malaysia sebagai sebuah Negara yang lebih maju.

Tapi hakikatnya, PPBM yang dibarisi oleh pemimpin – pemimpin tersohor itu tidaklah sehebat mana apabila mereka GAGAL mengurus-tadbir parti itu dengan baik sehingga terpaksa digantung.

Namun kelemahan parti itu sekarang ni cuba dipertanggungjawabkan ke atas RoS dan tuduhan liar dilemparkan terhadap Kerajaan sedangkan mereka yang GAGAL menjaga parti sendiri.

Keadaan itu kini menyebabkan pemimpin – pemimpin PPBM terpaksa Menjilat Ludah sendiri dan menjadi kesipuan apabila kemaluan mereka dibuka oleh PKR secara terang – terangan.

Sebagai langkah terakhir, parti itu cuba meraih sokongan simpati dari kalangan rakyat dengan memberikan gambaran seolah – olah parti itu sedang menjadi mangsa kezaliman pihak Kerajaan.

Walhal yang buat salah diri mereka sendiri. Mereka yang GAGAL menyerahkan dokumen yang diminta oleh RoS. RoS pula bertindak atas laporan serta aduan yang dibuat oleh ahli – ahli parti itu sendiri. Yang diorang nak jugak salahkan orang lain tu pasal apa!!!
Source link

admin

No Comments

You must be logged in to post a comment.

Show Buttons
Hide Buttons