April 22, 2018
You can use WP menu builder to build menus


KEPALA BATAS 15 April – Setiausaha Dewan Pemuda Pas Pusat yang juga Ketua Dewan Pemuda Pas negeri, Afnan Hamimi Taib Azamudden diumumkan sebagai calon Pas untuk kerusi Parlimen Permatang Pauh.Afnan Hamimi Taib Azamudden

Afnan Hamimi Taib Azamudden

Pengumuman itu dibuat Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang ketika menyampaikan ceramah di ambang Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU-14) yang diadakan serentak bersama pelancaran Gagasan Sejahtera peringkat negeri di sini, malam ini.

Menurut Abdul Hadi, beliau yakin Afnan Hamimi mampu mengembalikan nostalgia kejayaan Pas menawan Parlimen itu menerusi calon mereka, Allahyarham Zabidi Ali pada 1978.

“Kita juga yakin beliau (Afnan Hamimi) akan mendapat sokongan daripada pengundi Permatang Pauh,” katanya kepada pemberita di sini.

Yang hadir sama, Pesuruhjaya Pas negeri, Mohd. Fauzi Yusoff; Ketua Setiausaha Dewan Himpunan Penyokong Pas (DHPP) yang Pengerusi DHPP negeri, P. Asokan dan Timbalan Presiden Parti Cinta Malaysia (PCM), Datuk Huan Cheng Guan.

Difahamkan, Pas negeri akan mengumumkan calon penuh mereka Khamis ini di lokasi yang sama serentak dengan negeri-negeri lain. – UTUSAN ONLINESource link

admin

No Comments

You must be logged in to post a comment.

Show Buttons
Hide Buttons